Blog Profesia.sk
júl
3

17 piesní, ktoré vám zlepšia deň v práci

Autor: | Kategórie: Motivácia a rozvoj | Značky: , ,
17 piesní, ktoré vám zlepšia deň v práci
Všetci poznáme tie dni. Máme kopec roboty, ale produktivita práce je na bode nula. Snažíme sa koncentrovať, no naša myseľ aj tak blúdi za múry nášho pracoviska. Ako sa v takej chvíli naštartovať? Odpoveď je hudbou.

Mnohé štúdie potvrdili, že počúvanie hudby v práci dokáže zvýšiť produktivitu o takmer 80%. Hudba ako podporný prostriedok vám pomôže odpojiť sa od okolitého prostredia, a zároveň vám pomôže lepšie sa koncentrovať na svoje úlohy. Pritom vôbec nezáleží na tom, či ste kreatívec, analytik alebo ekonóm. Ak by ste sa prešli po našich priestoroch v Profesii, mnohých z nás by ste tiež mohli vidieť so slúchadlami na ušiach. Preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás špeciálny pracovný playlist, ktorý vám zlepší deň či už pracujete, alebo si prácu hľadáte.

A čo vy? Aký hudobný žáner vám najviac pomáha v koncentrácií. Alebo hudbu v práci nepočúvate vôbec? Napíšte nám, a tiež nám môžete dať tipy na vaše obľúbené piesne, ktoré vás naštartujú do pracovného dňa.

belanova@profesia.sk
Lucia Belanová
Copywriter
Profesia spol. s r.o.
Venuje sa oblastiam ako PR a komunikácia, no jej najväčšou vášňou je písanie textov na tie najrozličnejšie témy. Oddychuje pri filmoch a seriáloch. Keď si potrebuje vyvetrať hlavu, rada sa túla uličkami miest, alebo chodníčkami v horách.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook