Blog Profesia.sk
aug
18

Kde skrýva Profesia najlepšie pracovné ponuky

Autor: | Kategórie: Hľadanie práce | Značky: , , ,
Asi každý zamestnanec Profesie pravidelne stretáva známych, príbuzných a kamarátov, ktorí hľadajú alebo chcú zmeniť prácu. A vždy dostaneme klasickú otázku: „Nemáte tam niečo pre mňa?“

Možno to pre vás bude banálna informácia, ale množstvo ľudí stále nerozumie tomu, že Profesia.sk nie je pracovná agentúra. Je to pracovný portál, na ktorom môžu zamestnávatelia s voľnými pracovnými miestami inzerovať svoje ponuky. Takisto má veľa ľudí pocit, že Profesia má niektoré ponuky schované v zásuvke. Že si ich odkladáme pre známych a vôbec ich nezverejňujeme. Viete čo?

Profesia nemá podpultové ponuky

Všetky pracovné ponuky sú overované a následne zverejnené na stránke. Klienti si za uverejnenie ponúk platia, preto vyžadujú aj adekvátnu službu. A to okamžité zverejnenie, rozoslanie na e-mailové adresy uchádzačov a, samozrejme, uspokojujúci počet vyhovujúcich reakcií. Preto neexistuje, aby sme si niektoré ponuky nechávali iba tak pre seba a svojich známych.

Každý deň pribúdajú na Profesia.sk stovky pracovných ponúk. Ak nechcete, aby vám ušla voľná pozícia, ktorú práve hľadáte, jednoducho si vytvorte Agenta. Táto služba denne filtruje všetky nové ponuky na stránke a posiela vám do e-mailovej schránky tie, ktoré vyhovujú vašim preferenciám.

Rovnako nám pribúda počet reakcií z mobilných telefónov, vytvorili sme preto užitočnú službu Dokumenty. Spočíva v tom, že do svojho konta na Profesia.sk si môžete uložiť všetky dokumenty, ktoré bežne pri reakciách na pracovné ponuky používate. Či už je to váš životopis, motivačný list alebo diplom, pri reagovaní z mobilu ich jednoducho pripnete k žiadosti o zamestnanie.

Väčšina práce je na vás

Snáď sme vás presvedčili, že žiadne ponuky neškrečkujeme na neskôr. :) Primárnou úlohou Profesie je spájať zamestnávateľov s vhodnými uchádzačmi o prácu. Takže všetko, o čom vieme, nájdete na stránke. Zvyšok tej driny je však na vás, pretože hľadanie práce je fakt práca na plný úväzok. O tom, ako správne reagovať na pracovné ponuky, zase nabudúce.

molnarova@profesia.sk
Ivana Molnárová
Výkonná riaditeľka
Profesia spol. s r.o.
Rodená východniarka, študovaná matfyzáčka, dvojnásobná mama, vášnivá bežkyňa a TOP žena slovenského biznisu. Cez jej blogy nakuknete do kuloárov Profesie a slovenského trhu práce.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook