Blog Profesia.sk
sep
19

5 dôvodov, prečo navštíviť Profesia days v Košiciach

Autor: | Kategórie: Hľadanie práce | Značky: , ,
5 dôvodov, prečo navštíviť Profesia days v Košiciach
Sme síce online portál, no za veľmi dôležité považujeme offline stretnutia so zamestnávateľmi a uchádzačmi o prácu. Aj preto už roky organizujeme veľtrhy príležitostí Profesia days, kde spájame firmy a kandidátov a spolu s nimi zisťujeme, aký je trh práce na Slovensku. V septembri sa vôbec po prvýkrát chystáme s podujatím na východné Slovensko. Ak si z tohto regiónu, prinášame ti 5 dôvodov, prečo by si mal tento veľtrh práce navštíviť.

1. Spoznáš zamestnávateľov vo svojom kraji

Stretnutie kandidátov a zamestnávateľov na jednom mieste prináša obom stranám atraktívnu možnosť prezentovať sa a získať okamžitú spätnú väzbu. Za jediný deň sa môžeš rozprávať s desiatkami vystavovateľov, zistiť ich požiadavky na kandidáta i ponúkané benefity, ktoré sa líšia od firmy k firme. Je to jedinečná šanca porozprávať sa s personalistami a zamestnávateľmi v neformálnom duchu a bez stresov z prijímacích pohovorov.

2. Načerpáš inšpiráciu pre svoju kariéru

Niekto chce pracovať v istote firemného zázemia, niekto skúsiť podnikanie na vlastnú päsť. Okrem stretnutia so zamestnávateľmi preto Profesia days už tradične patrí aj prednáškam úspešných Slovákov. Na hlavnom pódiu vystúpi výskumníčka v kybernetike, ktorá vyvíja holografické roboty, režisér videoklipov, ktorý točil aj pre Pharella, programátorka, ktorá je zároveň youtuberkou a tiež hlavná radkyňa prezidenta, ktorá len nedávno oslávila 26. narodeniny. Možno práve ich osobné príbehy budú tým, čo ťa nakopne vydať sa konečne na cestu za prácou, pre ktorú sa oplatí ráno vstať z postele.

3. Získaš tipy od TOP HR manažérov a koučov

Koľkokrát sa ti stalo, že ti firma, v ktorej si chcel naozaj veľmi pracovať, na tvoj životopis neposlala ani len automatický email? Pochybnosti, či som správne napísal motivačný list a CV, má každý z nás. Ak to chceš robiť naozaj dobre a nepremrhať ďalšiu šancu na job snov, na Profesia days chystáme odborné prednášky HR manažérov, personalistov a koučov. Ukážu ti, kde robíš chybu a ako na ďalšom pohovore zabodovať a môžeš sa ich spýtať na otázky, ktoré ťa zaujímajú. Nájdeš ich v prednáškovej miestnosti Profesia.

4. Ukážeme ti všetky triky, ako využiť Profesia.sk na hľadanie práce

Poradíme ti, ako využívať služby Profesia.sk na maximum, aby si si našiel/našla prácu podľa tvojich predstáv. Spravíme ti profesionálnu fotografiu, ktorú si môžeš pridať do životopisu. Môžeš tiež vyskúšať svoju šikovnosť v súťaži a vyhrať zaujímavé ceny.

5. Otestuješ sa vo svojich osobnostných a jazykových skilloch

Profesia days nie je len o práci. Môžeš si prísť preveriť svoje digitálne zručnosti na workshopoch, využiť osobnostné aj jazykové testovanie alebo sa len tak prísť zabaviť. Na veľtrhu si budeš môcť vyskúšať virtuálnu realitu, zistíš, ako fungujú interaktívne roboty aj smart bicykle.

Uvidíme sa?

V Spoločenskom pavilóne v Košiciach budeme vo štvrtok, 28. septembra 2017. Pre širokú verejnosť sme otvorení od 9.00 do 20.00. Ak chceš vstupenku zadarmo, stačí sa registrovať. Tešíme sa na všetkých, ktorých tam koncom septembra uvidíme.

lehocka@profesia.sk
Barbora Lehocká
Marketingová špecialistka pre komunikáciu eventov
Profesia spol. s r.o.
Študovala žurnalistiku a filmovú scenáristiku, no zlákal ju marketing a organizovanie eventov. Verí, že, že vhodne zvolenou komunikáciou sa dá zachrániť dobré meno a občas aj zmeniť svet.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook