Blog Profesia.sk
máj
17

10 historických podôb Profesia.sk. Spomínate si, odkedy ju používate vy?

Autor: | Kategórie: Zákulisie Profesie | Značky: ,
10 historických podôb Profesia.sk. Spomínate si, odkedy ju používate vy?
S nami si hľadáte prácu už dvadsať rokov, nemusíme hovoriť, že sme Profesia. Napriek tomu, spoznali by ste historické podoby stránky Profesia.sk?

ČÍTAJTE TIEŽ: Rozhovor s Daliborom Jakušom: Našou doménou je profesia. Už dvadsať rokov

„Za vznikom pracovného portálu nebola žiadna racionálna úvaha ani biznis plán, mali sme len veľa voľného času,“ usmieva sa pri myšlienke na zrod Profesia.sk v roku 1997 zakladateľ Dalibor Jakuš. So spoločníkmi práve založili vývojársku spoločnosť ui42 a kým čakali na objednávky prvých klientov, vymýšľali si vlastné projekty. Testovali na nich skôr svoje schopnosti než potenciál trhu a biznis stratégiu. „Na začiatku sme dokonca nemali ani hosting a chvíľu sme bežali na fakultných serveroch, lebo Martin a Robo pôsobili v tej dobe ako asistenti na fakulte.“

Dnes je už z portálu Profesia.sk namiesto malého a neznámeho internetového projektu, ktorý v konkurencii tlače a inzertných novín poznalo iba málo ľudí, online jednotka na slovenskom trhu práce. Za dvadsať rokov existencie prešla stránka mnohými zmenami, ktoré reflektovali dobu – technologický pokrok, vývoj pracovného trhu aj správanie samotných užívateľov. Spomenuli by ste si, v ktorom roku ste portál Profesia.sk začali používať vy? Zaspomínajte si pri pohľade na týchto desať archívnych ukážok podôb, ktorými prešla Profesia.sk.

1997

1998

2000

2002

2004

2005

2006

2009

2012

2015

 

babulicova@profesia.sk
Dominika Babulicová
Produktová marketingová špecialistka
Profesia spol. s r.o.
Idealistka, ktorá sa snaží robiť svet lepším cez dobré texty a dobro(voľníctvo). Z médií presedlala na online marketing. Najčastejšie bloguje o motivácii, úspechu, produktivite a hľadaní práce.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook