Blog Profesia.sk
feb
28

10 NAJ za 10 rokov Profesia days

Autor: | Kategórie: Hľadanie práce | Značky: ,
10 NAJ za 10 rokov Profesia days
Profesia days je miesto, ktoré si tisícky ľudí obľúbilo kvôli pracovným príležitostiam, zaujímavým prednáškam a inšpiráciám. Tento rok podujatie oslavuje okrúhle 10 jubileum.

Tento rok festivalujeme

Zúčastnili ste sa už niekedy Profesia days? Ak nie, šancu napraviť to máte už 6. a 7. marca v bratislavskej Inchebe. Čaká nás totiž 10. ročník najobľúbenejšieho kariérneho podujatia. Môžete si byť istí, že sa to chystáme poriadne osláviť. Aj preto sme aktuálny ročník pojali ako festival.

Čakajú na vás stovky zamestnávateľov na historicky najväčšej ploche. Pripravili sme špeciálne tematické ostrovy, kde nájdete aktuálne trendy a novinky z oblastí ako marketing, podnikanie, zdravie, spoločenská zodpovednosť, IT a technológie či príležitosti pre mladé talenty. Zároveň sa môžete nechať inšpirovať spíkrami ako Sajfa, Natália Kisková či Ján Gordulič, ale aj na prvý pohľad netradičnými menami ako Rytmus či admini Zomri.

10 NAJ, ktoré sme za 10 rokov na Profesia days zažili

Desiaty ročník s novým začiatkom prináša aj ohliadnutie sa za predchádzajúcimi ročníkmi. Prinášame vám tie najzaujímavejšie zážitky od tímu, ktorý za Profesia days stojí.

#1 NAJväčší počet prednášok – nás ešte len čaká. V aktuálnom ročníku dokopy bude viac ako 100 prednášok. Okrem hlavného pódia, master class a stage-u Profesia, budú zaujímavé prednášky a workshopy prebiehať aj na jednotlivých ostrovoch príležitostí. Obzvlášť sa tešíme z rôznorodosti jednotlivých spíkrov, ktorí prinesú vlastné skúsenosti a príbehy, odborné poradenstvo či praktické zručnosti. Pozrite si program a nenechajte si ujsť svojho obľúbenca.

#2 NAJpamätnejší návštevník – je náš verný návštevník Peter, ktorý chodí na Profesia days pravidelne. Nevynechá žiadnu prednášku, má pripravené otázky a nezabudne nás pozdraviť.

#3 NAJčastejšia otázka od uchádzačov – „Aké pracovné pozície budú vystavovatelia obsadzovať?“, zaujíma našich návštevníkov pred podujatím najviac. Odpovedať na to, je však náročné, pretože máme takmer 200 vystavovateľov a zoznam voľných pracovných pozícii by bol ako hrnček var a nemal by koniec.

#4 NAJ spíker – každý človek, ktorý na Profesia days prednáša, má čo povedať. Preto sa ten NAJ ťažko vyberá, no ako tých najzapamätateľnejších s ohlasom aj od publika spomenieme spríkrov ako Ján Cifra, Michal Meško, Evelyn, Bekim, Henrich Krejča, Branislav Závodský, a samozrejme Andrej Kiska.

#5 NAJunikátnejší sprievodný program – technologické novinky a trendy, ako napríklad VR hry či 3D tlačiareň, návštevníci nájdu na ostrove IT a technológií. Už minulý rok sme vyskúšali koncept Code Areny so súťažou top kóderov a tento rok sa na ňu opäť tešíme.

#6 NAJ trapas – pády, pády, pády. Medzi naše štandardné trapasy, ktoré sa podarili viacerým členom tímu patria pády zo segway alebo pády počas testovania hry vo virtuálnej realite.

#7 NAJkurióznejšia vec, ktorá sa stratila – je kožený gauč. Omylom sme ho po skončení podujatia poslali na zlú adresu. Po krátkom pátraní sa však vrátil pôvodným majiteľom.

#8 NAJväčší priestor – nás čaká v aktuálnom ročníku, kedy Profesia days pokryjú viac ako 10 000 m2, čo je približne 1 a pol futbalového ihriska. Pre porovnanie prvý ročník sa konal ešte v priestoroch bratislavského NTC na ploche 3000 m2.

#9 NAJlepšia spätná väzba od návštevníkov –  je pre nás každá jedna. Ďakujeme návštevníkom, že sú ochotní povedať nám, čo sa im páčilo a tiež čo by zlepšili. Všetky podnety si berieme k srdcu a snažíme sa na ich základe zlepšovať.

#10 NAJplodnejší ročník – sme zažili minulý rok, kedy sa organizačný tím Profesia days rozrástol o 4 deti, ďalšie sa vydalo na cestu na svet a jedného kocúra. Tešíme sa, že naši kolegovia myslia na ďalšiu generáciu, ktorá bude mať na starosti Profesia days aj o 20 rokov.

PD 2018

Profesia days 2018, tím Profesia

belanova@profesia.sk
Lucia Belanová
Copywriter
Profesia spol. s r.o.
Venuje sa oblastiam ako PR a komunikácia, no jej najväčšou vášňou je písanie textov na tie najrozličnejšie témy. Oddychuje pri filmoch a seriáloch. Keď si potrebuje vyvetrať hlavu, rada sa túla uličkami miest, alebo chodníčkami v horách.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook