Filip nám vysvetlil, ako sa dá dostať tak ďaleko po vyučovaní na hotelovej akadémii, kde robili palacinky či zásmažku. Zároveň nás upozornil, že kariéra kuchára vôbec nie je len o príprave jedla. Podľa svojich slov treba nájsť systém v hektickom prostredí, zvládať stres a určiť správny manažment.
Kuchársky umelec nám tiež prezradil, ako môže začať s touto profesiou človek, ktorý má varenie ako hobby a doteraz pracoval v kancelárii. Treba takýmto ľuďom nejaký povinný kurz?
Táto časť podcastu obsahuje podrobný návod na to, ako začať s kariérou kuchára nielen čerstvo po škole, ale aj vo vyššom veku. Napríklad vtedy, keď človeka prestane baviť jeho doterajšie povolanie.
Podcast si môžete vypočuť aj v ďalších aplikáciách – Google Podcasts, Apple Podcasts a Anchor.
Have your say!