Blog Profesia.sk
sep
14

Stala sa vaša práca monotónnou?

Autor: | Kategórie: Motivácia a rozvoj | Značky: , , ,
Stala sa vaša práca monotónnou?
Ruku na srdce, raz za čas sa to stane každému – zrazu máte v práci pocit, že robíte dokola to isté a nikam sa neposúvate. Práca začne byť zrazu nepríjemne monotónna a vy strácate motiváciu. Ako vystúpiť z tohto začarovaného kruhu?

Pre všetkých, ktorí vo svojej práci bojujú s monotónnymi úlohami a stratou motivácie pripravila Profesia letnú výzvu na Facebooku a Instagrame. Počas celého augusta sme chceli dať možnosť pocítiť každému, kto sa zapojí, aký dobrý pocit je prekonať sa a spraviť niečo inak.

Keďže boj s monotónnosťou treba brať zodpovedne, pripravili sme na každý pracovný deň v auguste jednu (skôr ľahšiu) výzvu, aby bola splniteľná pre väčšinu z vás. Sme radi, že sa do udalosti na našom Facebooku a Instagrame zapojilo viac ako 700 ľudí a viac ako 250 z nich pridalo pod každú výzvu aj dôkazový materiál, ako si s dennou výzvou poradili. Zo všetkých zapojených sme vyžrebovali šťastlivcov, ktorých sme za ich snahu ocenili.

Prekonať sa môžete aj vy

Mesiac výziev s Profesiou síce už skončil, ale výzvy sú stále prístupné v udalosti na Facebooku – neváhajte sa preto inšpirovať. Myslíte, že by motivácia mala vychádzať z vás, alebo by vás mal motivovať zamestnávateľ? Tešíme sa na vaše názory v diskusii pod článkom.

piterkova@profesia.sk
Barbora Piterková
Social media specialist
Profesia spol. s r.o.
Čerstvá absolventka marketingovej komunikácie. Miluje dobré jedlo, vôňu jesene a všetko čo je made in Slovakia. V Profesii sa stará o fanúšikov na sociálnych sieťach.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook