Blog Profesia.sk
sep
20

Videoblog: Toto môžete zažiť iba na Profesia days

Autor: | Kategórie: Zákulisie Profesie | Značky: ,
Videoblog: Toto môžete zažiť iba na Profesia days
Pozrite si to na vlastné oči. Z tohtoročného Profesia days v Bratislave sme pre vás pripravili video ako vyzerá veľtrh práce z pohľadu Profesie. Nechajte sa previesť veľtrhom ľuďmi z Profesie a pozrite si, čo všetko môžete na Profesia days zažiť.

Aj Profesia chodí na Profesia days

Ak ste už niekedy na Profesia days boli, mohli ste si medzi vystavovateľmi všimnúť aj stánok Profesia. Zdá sa vám to trochu schizofrenické? Presvedčíme vás, že nie je. Profesia.sk je v prvom rade internetový portál a s uchádzačmi väčšinou komunikujeme prostredníctvom emailu, chatu alebo telefonicky. Profesia days sú preto pre nás skvelá príležitosť stretnúť vás, našich používateľov a uchádzačov o prácu, naživo a porozprávať sa s vami tvárou v tvár. Sme radi za spätnú väzbu, iba tak sa dozvieme, čo sa vám na našej stránke páči, ako často ju používate a čo vám na nej chýba.

V stánku Profesia vždy nájdete našich kolegov, ktorí vám s radosťou odpovedia na vaše otázky. Pomôžu vám vytvoriť si životopis na Profesia.sk a nastaviť ho tak, aby bol viditeľný aj pre firmy. Nehanbite sa ich osloviť, ukážu vám tiež rôzne tipy a triky, ako používať našu stránku efektívne alebo ako si na staviť Profesia konto či agenta. Chceli by ste k svojmu životopisu priložiť aj fotografiu, ale neviete sa rozhodnúť, ktorá je tá správna? Nechajte to na odborníkov, ktorí vám urobia profesionálny portrét.

Najbližšie sa vidíme 27. septembra na Profesia days v Košiciach

Viete, čo je lepšie ako čítať 400 slov v tomto článku? Zažiť si to na vlastnej koži. Po úspešnom prvom ročníku sa vraciame do metropoly východu s druhým ročníkom Profesia days Košice. Čaká vás 90 atraktívnych zamestnávateľov, väčší priestor, ale aj zaujímavý sprievodný program a inšpiratívni spíkri. Zaujímavé osobnosti prezradia kam ich doviedli životné cesty a dozviete sa, prečo sa oplatí žiť a pracovať na východe Slovenska.

Veľtrh však môžete využiť aj na osobnostný rozvoj. Otestujte si svoje jazykové schopnosti, zúčastnite sa testovania osobnosti a v IT zóne zistite, ako ste na tom s najnovšími technológiami. Ak byť zamestnaní nie je nič pre vás a rozmýšľate o vlastnom podniku, inšpirovať sa môžete v zóne pre začínajúcich podnikateľov.

Tak čo, chystáte sa prísť? Brány Spoločenského pavilónu v Košiciach sa otvárajú o 9:00 a zatvárajú o 19:30, takže to stihnete aj po práci. Vstup je zadarmo, stačí sa registrovať.

Tešíme sa na vás.

belanova@profesia.sk
Lucia Belanová
Copywriter
Profesia spol. s r.o.
Venuje sa oblastiam ako PR a komunikácia, no jej najväčšou vášňou je písanie textov na tie najrozličnejšie témy. Oddychuje pri filmoch a seriáloch. Keď si potrebuje vyvetrať hlavu, rada sa túla uličkami miest, alebo chodníčkami v horách.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook