Blog Profesia.sk
jan
26

Čo sú najčastejšie príčiny zlého time manažmentu? (podcast)

Autor: | Kategórie: Podcasty | Značky: ,
Čo sú najčastejšie príčiny zlého time manažmentu? (podcast)
Ľudia za lektorom Dušanom Straňákom prichádzajú s rôznymi pracovnými problémami. Vraví, že vo väčšine prípadov spoločne zistia, že dôvodom je zlý time manažment. Ak s ním máte problém aj vy, vypočujte si, čo môže fungovať a ako sa dopracovať k individuálnej stratégii.

Dušan Straňák tvrdí, že ľudia sú individuality, preto odmieta, že by jedna rada platila pre každého. Jednou z najdôležitejších vecí je podľa neho jednoduché spoznanie návykov a vecí, ktoré nám vyhovujú. A toto ľudia nerobia…

Dušan nám popísal, čo by mal sledovať každý z nás ešte predtým, než si začneme nastavovať svoje ciele a spôsob, ako ich splníme. Tvrdí, že človek potrebuje vedieť, kedy je produktívny, aké veci ho v práci vyrušujú a čo je, naopak, dobré mať v dohľade.

Odborníka sme sa pýtali, aké sú najčastejšie príčiny, prečo majú Slováci zlý time manažment. Sú to nedosiahnuteľné ciele, nízka asertivita či prokrastinácia? Dušan nám okrem toho predstavil zaujímavé techniky, ktoré jemu osobne pomáhajú. Zároveň upozorňuje, že ani metóda „Pomodoro“ ani žiadna iná nemusia fungovať vždy. A je to v poriadku. Ak vás zaujíma ako zefektívniť výkon, vypočujte si náš najnovší podcast.

Podcast si môžete vypočuť aj v ďalších aplikáciách – Google Podcasts, Apple Podcasts a Anchor.

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook