Blog Profesia.sk
mar
23

Je primátor vzorom a dodržiava nočný pokoj aj keď hrá so svojou kapelou? (podcast)

Autor: | Kategórie: Podcasty | Značky:
Je primátor vzorom a dodržiava nočný pokoj aj keď hrá so svojou kapelou? (podcast)
Môže sa primátor mesta dostať do situácie, keď aj trochu ľutuje, že je vo funkcii, vďaka ktorej sa od neho vždy a všade očakáva zodpovedné správanie? Napríklad vtedy, keď so svojou kapelou koncertuje v hlavnom meste, na hodinkách svieti 21:55 a publikum si žiada ďalšiu skladbu. Primátor Bratislavy Matúš Vallo nám v tomto podcaste úprimne porozprával, aké je to byť vo funkcii a zároveň byť hudobníkom v známej kapele Para.

Matúš nám porozprával, či sa stíha venovať hudbe a či napríklad môžu fanúšikovia očakávať počas jeho vyťaženia aj nový album. S primátorom sme úprimne debatovali aj o tom, čo všetko obsahuje jeho pracovný čas. Má stanovené hranice, kedy už nepracuje a čo nie je jeho agenda?

Prebrali sme, či si všimol nové reakcie svojho okolia po tom, čo sa stal najhlavnejšou postavou vedenia Bratislavy a tiež, ktoré témy boli pre neho naozaj náročné. Matúš nám však reagoval aj na známe vtipy, ktoré kolujú o našom hlavnom meste naprieč celým Slovenskom. Čo si myslí napríklad o výsmechoch za problémy, ktoré vie v tomto meste narobiť aj pol centimetra snehu?

Podcast si môžete vypočuť aj v ďalších aplikáciách – Google Podcasts a Apple Podcasts.

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook