Blog Profesia.sk
dec
26

Názvy pracovných ponúk, ktoré vyčaria úsmev na tvári – časť II

Autor: | Kategórie: Zákulisie Profesie | Značky: ,
Názvy pracovných ponúk, ktoré vyčaria úsmev na tvári – časť II
Napísať kvalitný životopis, vyhľadať si pracovné príležitosti na Profesii, absolvovať pracovné pohovory, čakať na ich výsledok. Každý, kto si niekedy hľadal prácu, vie, že je to drina a stres. O to viac poteší, keď sa niekedy pri hľadaní práce zabavíte...

Začiatkom roka sme pre vás pripravili prehľad vtipných názvov pracovných ponúk, ktoré na našej stránke zverejnili spoločnosti v roku 2018. Dobrou správou je, že ani v tomto roku mnohých personalistov kreativita neopustila a potenciálnych zamestnancov sa opäť rozhodli zaujať tvorivým spôsobom.

Prinášame vám nasledujúci rebríček desiatich tohtoročných originálnych názvov pracovných ponúk. Veríme, že vám opäť vyčarí úsmev na tvári a spríjemní sviatočnú atmosféru.

# 10

Začíname názvom ponuky v podobe krátkeho „príbehu“ pracovného mesiaca zamestnanca. Aj to je určite zaujímavý spôsob, ako osloviť potenciálnych uchádzačov.

pracovné ponuky

 

# 9

Angličtina na úrovni pokročilý, nemčina expert, základy španielčiny, čeština materinský. Na toľkých pozíciách sa vyžaduje znalosť rôznych svetových jazykov, že to môže niekedy popliesť aj samotných personalistov, ktorí tieto pozície obsadzujú.

pracovná ponuka

# 8

Uvedomujeme si, akú dôležitú prácu vykonávajú naši poľnohospodári a v žiadnom prípade sa nechceme nikoho dotknúť. Ale keď sa také kancelárske potkany, ako sme my, stretnú s takouto ponukou, nedokážeme inak, iba sa usmiať popod fúz.

pracovné ponuky

 

# 7

My „kuchári“, ktorí sme dokázali pripáliť aj chlieb s maslom, vieme veľmi dobre, že varenie je mágia. A mágiu, samozrejme, najlepšie ovládajú čarodejníci. Toto si uvedomili aj v jednej bratislavskej reštaurácii, ktorej chýbal kuchár.

pracovné ponuky

 

# 6

Už sa presne nepamätáme, v akej oblasti pôsobí táto spoločnosť, ale vyzerá to na niečo veľké. A  brigáda u nich by mala byť ako prechádzka medzi hviezdami. Aspoň podľa názvu ponuky.

pracovné ponuky

 

# 5

Pri programátorských pozíciách zamestnávatelia často zdôrazňujú, akú úroveň seniority u kandidátov očakávajú. A sú spoločnosti, ktoré svoje predstavy o zamestnancoch dokážu sformulovať aj takto vtipne.

pracovné ponuky

 

# 4.

Úprimná sebakritika inzerentov nás občas prekvapí. Neboja sa ale, že to uchádzačov môže odradiť? Aha, oni to mysleli inak! Chýba im recepčný. O.K. Keďže inzerovali u nás, veríme, že už sú v plnom počte.

pracovné ponuky

 

# 3

„Hliník? Je přítomen Hliník?“ „Hliník se odstěhoval do Humpolce!“ Síce nevieme, či išiel Hliník do Humpolce pracovať ako elektrotechnik, ale v Plzni jedného hľadali a kolegovia z Profesia.cz sa vďaka tomu v našom rebríčku umiestnili na treťom mieste.

pracovné ponuky

# 2

Čarodejníci a mágovia mali tento rok na Profesia.sk úspech. Okrem gastronómie o nich bol záujem aj v oblasti marketingu. Strieborného medailistu treba navyše pochváliť aj za zmysel pre rovnosť príležitostí pre obidve pohlavia.

 

 

pracovné ponuky

 

# 1

A víťazom sa stáva … Tony Stark 😉 Práve on sa zrejme o túto pozíciu neuchádzal, je však jasné, že obrábačov kovov je v dnešnej dobe tak málo, že ich môžeme pokojne považovať za superhrdinov.

pracovné ponuky

 

 

 

chocholacek@profesia.sk
Lukáš Chocholáček
Customer Support Specialist
Profesia spol. s r.o.
Lukáš pracuje na oddelení Customer Care, kde zbiera a analyzuje zákaznícke podnety. Svoje spisovateľské ambície napĺňa občasným príspevkom do Profesia blogu. Vo voľnom čase ho nájdete liezť po horách, na pive alebo pri sledovaní najnovších trendov na sociálnych sieťach.
Všetky články autora

Jeden komentár

  1. Pridal: Simona Pechova | 1. apríla 2020 11:47
    Odpovedať

    Dobrí deň hledam práci ihneď z nástupom akú kolvek práci potřebuju. Dekuju za Pochopení Simona Pechova.

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook