Blog Profesia.sk
dec
13

Názvy pracovných ponúk, ktoré vyčaria úsmev na tvári – časť IV

Autor: | Kategórie: Zákulisie Profesie | Značky: ,
Názvy pracovných ponúk, ktoré vyčaria úsmev na tvári – časť IV
V roku 2021 sa pracovný trh aj napriek nepriaznivej pandemickej situácii výrazne oživil. V Profesii sme zaznamenali hneď niekoľko rekordných mesiacov nielen počtom zverejnených pracovných ponúk, ale aj aktívnych firiem, ktoré hľadali nových zamestnancov. Medzi nimi sa našlo aj mnoho takých, ktorých tvorivosť neopúšťala...

A práve vďaka nim sme pre vás mohli pripraviť ďalší prehľad najzaujímavejších názvov pracovných ponúk, ktoré boli na našej stránke zverejnené počas celého tohto roka. Na svoje si mohli prísť skutočne všetci, dokonca aj milovníci vesmíru. Ale nebudeme prezrádzať, veď posúďte sami.

#10

Obľúbená fráza mnohých príspevkov na sociálnych sieťach znie „nie všetci hrdinovia nosia plášť“. A platí to aj v prípade hrdinov, ktorí pracujú v oblasti personalistiky.

#9

Česko a Slovensko hľadalo Superstar, niektorí naši klienti pre zmenu rockstar.

#8

Keď si človek myslí, že pozná všetky pozície odpredu aj odzadu, tak príde toto. Keď sme hľadali vysvetlenie na Googli, odpoveď na výraz „obsluha kychty“ tiež nebola práve nápomocná.

#7

Slovné hračky máme v tomto blogu veľmi radi. Rovnoprávny prístup ku kandidátom ešte radšej. Palec hore. 👍

#6

Dalo by sa to nazvať všelijako – obsluha v pivárni, pracovník remeselnej pivárne alebo pracovník prezentácie pivných produktov. Táto firma sa rozhodla ísť inou cestou a urobila dobre.

#5

Aj naši českí klienti to vedia robiť. Pri inzercii sa dokonca snažia osloviť uchádzačov jazykom blízkym miestu výkonu práce.

#4

Nie, nejde o kurzy pre politikov. Mentálna aritmetika je zaujímavý nový spôsob výchovy detí podporujúci logické myslenie.

#3

Ak viete pomocou kancelárskej spinky, pohára vody a gumovej rukavice zostrojiť vodíkovú bombu, mohli ste sa tento rok zamestnať v Ilave.

#2

Seriáloví hrdinovia mali tento rok evidentne úspech. Radosť by isto mal aj Semir z Kobry 11.

#1

Znie to síce neuveriteľne, ale nie je to hoax. Európska vesmírna agentúra prostredníctvom našej stránky Profesia.cz skutočne hľadala astronautov. A keďže v pracovnej oblasti sa už vyššie dostať nedá, dovolili sme si túto ponuku vyhlásiť za víťaza.

 

chocholacek@profesia.sk
Lukáš Chocholáček
Customer Support Specialist
Profesia spol. s r.o.
Lukáš pracuje na oddelení Customer Care, kde zbiera a analyzuje zákaznícke podnety. Svoje spisovateľské ambície napĺňa občasným príspevkom do Profesia blogu. Vo voľnom čase ho nájdete liezť po horách, na pive alebo pri sledovaní najnovších trendov na sociálnych sieťach.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook