Blog Profesia.sk
nov
9

To najlepšie z Profesia Facebooku za rok 2015

Autor: | Kategórie: Zákulisie Profesie | Značky: ,
To najlepšie z Profesia Facebooku za rok 2015
Na Facebooku sa páčime už štyridsiatim tisícom ľudí. Tým z vás, ktorí ste pri tomto míľniku boli, ďakujeme. No a tým ostatným prezradíme, o čo prichádzajú.

Cez víkend sa nám podarila úžasná vec – na Facebooku sme prekročili číslovku 40 000. A tak sme pre vás na znak vďaky pripravili malé zhrnutie toho najlepšieho, čomu ste tento rok na našej nástenke dali svoj „páčik“. Stačí kliknúť na obrázok a tak zdieľať každý príspevok z tohto rebríčka. No a to najlepšie vás čaká v jeho závere. :)

Čo sa vám na Profesia Facebooku páči najviac:

1. Zaujímavosti z náborov

Na pracovnom trhu sa pohybujeme už 18 rokov a dostane sa nám do uší skutočne všeličo. Bola by škoda, keby ste o takýchto veciach nemohli porozmýšľať aj vy. :)

Profesia_Facebook_2015_09

2. Rady o kariére a trhu práce

Že máme odpoveď na všetky otázky o práci, netvrdíme len tak do vetra. Snažíme sa vám ľudskou formou podávať rady o tom, ako si zlepšiť šance v konkurenčnom mori na pracovnom trhu.

Profesia_Facebook_2015_05

3. Motivácia a inšpirácia

Byť v práci produktívny či motivovaný neznamená denne podávať 120-percentný výkon. Každému občas chýba chuť do práce či dôvera vo vlastný výkon. A preto si od nás zaslúžite aspoň drobné potľapkanie po pleci.

Profesia_Facebook_2015_07

4. Kuriózne pracovné ponuky

Sociálne siete nevyužívame na to, aby sme vás spamovali ponukami práce. Vieme, že ste dosť šikovní, aby ste si tie svoje našli priamo na Profesia.sk. Niektoré sú však natoľko originálne, že sa o ne musíme podeliť.

Profesia_Facebook_2015_10

5. Nahliadnutie do Profesie

Profesia je 80 kolegov, ktorí pracujú na tom, aby našli riešenia pre každého na pracovnom trhu. Či hľadáte novú prácu, nového zamestnanca alebo dávku inšpirácie. Aby ste nás spoznali, občas vás berieme aj „do zákulisia“.

Profesia_Facebook_2015_11

6. Naše blogy

A prierez všetkých uvedených tém pravidelne spracúvame aj v našich blogových príspevkoch, ktorými sa vás na kariérnej ceste snažíme zorientovať správnym smerom. Napríklad aj tak, že sa poučíte z chýb iných.

Profesia_Facebook_2015_13

7. Vtipy o práci

A na záver to najlepšie. Práca, vzťahy, peniaze a politika budú vždy najvďačnejším objektom vtipov. A keďže ako k životu, aj k práci treba pristupovať s úsmevom, radi vám zdvíhame kútiky aj takýmito príspevkami. Ktorý je váš obľúbený?

Profesia_Facebook_2015_02

Profesia_Facebook_2015_04

Nepochybujem o tom, že ak ešte medzi našimi fanúšikmi na Facebooku nie ste, po tomto blogu sa nimi stanete. A ak máte kamarátov, ktorým by sa takýto obsah mohol páčiť, pozvite ich k nám tiež. Pretože keď prekročíme okrúhlych päťdesiat „tácov“, máme v pláne niečo naozaj veľké. Ale o tom potom. ;)

babulicova@profesia.sk
Dominika Babulicová
Produktová marketingová špecialistka
Profesia spol. s r.o.
Idealistka, ktorá sa snaží robiť svet lepším cez dobré texty a dobro(voľníctvo). Z médií presedlala na online marketing. Najčastejšie bloguje o motivácii, úspechu, produktivite a hľadaní práce.
Všetky články autora

Pridať komentár

Have your say!

správa *

meno *

e-mail *

Hľadať

Najčítanejšie za mesiac

Kategórie

Facebook